Welkom bij Tandheelkundig Centrum Beekbergen - de praktijk

Nieuwe patiënten

U bent van harte welkom!

Wat fijn dat we u mogen verwelkomen bij onze praktijk. Het is voor ons belangrijk om bij aanvang de juiste mondzorg te bieden. Daarom vragen we u en eventuele andere familieleden om een aanmeldformulier in te vullen. U vindt verdere instructies in uw mail.

Bij de intake maakt u kennis met uw tandarts. Het doel van de intake is dat uw tandarts uitleg geeft over de gang van zaken in de praktijk. De tandarts bespreekt uw wensen, eventuele problemen op tandheelkundig gebied en brengt uw actuale gebitssituatie in kaart en stelt, indien nodig, een behandelplan op.

In principe wordt u bij ons zoveel mogelijk geholpen door dezelfde tandarts. Tandarts Anne van Sambeek en tandarts Eva de Jong nemen geen nieuwe patiënten meer aan. Tandarts Hein van Sambeek stopt per 1 maart 2024 met zijn werkzaamheden binnen de praktijk. 

Uw gegevens zijn in goede handen.

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.